Gott gott i gottgott

Tips på en god förrätt/tilltugg till drink:

Skiva getost i cirka 1 cm tjocka skivor. Lägg en bit getost i en skiva parmaskinka/seronaskinka och gör små knyten. Ringla olivolja över, strö lite ströbröd över och grilla i ugn tills osten har smält litegrann.
Smaskens!
Det är säkert gott att ta lite honung på också. Det har jag inte testat än.

Lämna en kommentar

Filed under Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s